ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
Σχετικά με τη Μύκονο
Η Μύκονος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο διάσημους καλοκαιρινούς προορισμούς, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους. Το νησί με την έντονη νυχτερινή ζωή, την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και το πλήθος των διασήμων που συρρέουν για να κολυμπήσουν στα βαθυγάλαζα αιγαιοπελαγίτικα νερά, να απολαύσουν τον ήλιο, τις μπουτίκ, το εκλεπτυσμένο φαγητό και τα υπερπολυτελή καταλύματα λειτουργεί σαν παγκόσμιος μαγνήτης.
Διάσημη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έγινε αρχικά γνωστή λόγω του πλήθους των επώνυμων επισκεπτών που επισκέπτονταν το νησί κατά τη δεκαετία του 1960, για διάφορους λόγους. Άλλωστε η γοητεία των κρυστάλλινων νερών, τα μικρά ψαροχώρια, τα λιμανάκια, τα άγρια βράχια και το κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα συνέθεταν πάντα την τέλεια εικόνα των καλοκαιρινών διακοπών.
Η Χώρα της Μυκόνου είναι το κέντρο του νησιού. Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της είναι διάχυτος παντού. Στις πανάκριβες μπουτίκ, τις μοναδικές γκαλερί, τα gourmet εστιατόρια, τη νυχτερινή ζωή. Τα γραφικά σοκάκια μαγεύουν τον επισκέπτη, που χάνεται ανάμεσα στα αμέτρητα σπιτάκια με τις κατάλευκες αυλές.
Το κοντινό νησί της Δήλου ανακηρύχτηκε μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco και αξίζει οπωσδήποτε μια επίσκεψη. Τα μουσεία, οι γκαλερί και το πολιτιστικό κέντρο αναπαριστούν και διαφυλάσσουν τη μοναδική κυκλαδίτικη παράδοση και κληρονομιά. Η Μύκονος προσφέρει τα πάντα στον επισκέπτη. Πολιτισμό, ιστορία, διασκέδαση, ονειρική διαμονή, αξέχαστες διακοπές.
Palladium
Aκολουθήστε μας
Expert choice 2019
Palladium Mykonos Hotel
Παραλία Πλατύς Γιαλός
Μύκονος, Ελλάδα
Τ.Κ. 84600, Τ.Θ. 7100
Tηλ: (+30) 22890 25925
Φαξ: (+30) 22890 24396
Email: info@hotelpalladium.gr
Palladium
ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ :
© 2020 Palladium. All rights reserved.
MHTE: 1173K015A0139000 | Privacy Policy
Useful Links