ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
Εύκολη Πρόσβαση στη Διάσημη Ψαρού, τον Πλατύ Γιαλό και το Nammos
Κάτω από το βαθύ μπλε του απέραντου Μυκονιάτικου ουρανού βρίσκεται ένα ειδυλλιακό σκηνικό, όπου το Palladium Hotel δεσπόζει με μια ευρεία γκάμα επιλογών για εστιατόρια με τοπικές σπεσιαλιτέ, αξιοθέατα και χαλάρωση σε κάποιες από τις ομορφότερες χρυσοποίκιλτες παραλίες του νησιού. Η πολυτελής διαμονή προσφέρει εκπληκτική θέα στις δημοφιλέστερες παραλίες της Μυκόνου, παρέχοντας εξαιρετική προσβασιμότητα και εξασφαλίζοντας την ιδανική εμπειρία διακοπών στους ταξιδιώτες που αναζητούν να εξερευνήσουν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
Ακολουθώντας ένα άνετο μονοπάτι, φθάνετε στην πασίγνωστη παραλία Ψαρού και το εμβληματικό Nammos σε απόσταση μόλις 160 μέτρων. Λίγα ακόμη μέτρα πιο μακριά βρίσκεται ο Πλατύς Γιαλός, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν εξαιρετικά διάφανα νερά και την ευκαιρία να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερες παραλίες επιβιβαζόμενοι σε θαλάσσιο taxi που αναχωρεί από την περιοχή. Απαλή άμμος και κρυστάλλινα νερά ιδανικά για βουτιές και ηλιοθεραπεία, αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν και τις δύο υπέροχες παραλίες , που βρίσκονται μόλις μια ανάσα από το Palladium Boutique Hotel Mykonos.
Ο Πλατύς Γιαλός είναι διάσημος για τις εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ και για την ευρεία επιλογή εστιατορίων, ενώ στην Ψαρού οι επισκέπτες έρχονται σε απόσταση αναπνοής με celebrities ή ακόμη και με μέλη βασιλικών οικογενειών, που έλκονται από το ιδιαίτερο lifestyle της περιοχής. Μέσα σε δέκα λεπτά φτάνετε στη Χώρα της Μυκόνου, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την τοπική συγκοινωνία.
Palladium
Aκολουθήστε μας
Expert choice 2019
Palladium Mykonos Hotel
Παραλία Πλατύς Γιαλός
Μύκονος, Ελλάδα
Τ.Κ. 84600, Τ.Θ. 7100
Tηλ: (+30) 22890 25925
Φαξ: (+30) 22890 24396
Email: info@hotelpalladium.gr
Palladium
ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ :
© 2020 Palladium. All rights reserved.
MHTE: 1173K015A0139000 | Privacy Policy
Useful Links