ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
LIVE PRICES
We offer up-to-date information on the best prices available online, comparing various booking portals to guarantee the lowest rates possible.
X
Official Website
327 $
Booking
363 $
Expedia
363 $
Tripadvisor
Check
Prices

Μύκονος - Σαντορίνη

Ένα ειδικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Μύκονο και την Σαντορίνη και να απολαύσουν επιπλέον έκπτωση για το πακέτο διακοπών τους.
Αγαπητέ επισκέπτη,
Κάνοντας κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας, θα λάβετε ένα Ειδικό Κουπόνι για 10% Έκπτωση (για εσάς ή τους φίλους σας) στα ακόλουθα ξενοδοχεία της Σαντορίνης:

The Volcano View Hotel
Website: www.volcano-view.com
The Petit Palace Suites
Website: www.petitpalacesuites.gr
Celestia Grand
Website: www.celestiagrand.com
The Markezinis Suites
Website: www.markezinissuites.com
The Maregio Suites
Website: www.maregiosuites.com
The Filotera Suites
Website: www.filoterasuites.com
The Dreaming View Suites
Website: www.dreamingviewsuites.com
The Cavo Ventus Villa
Website: www.cavoventus.com
The Cocoon Suites
Website: www.cocoonsuites.com
The Our Villa Santorini
Website: www.ourvillasantorini.com

* Η χρήση του κουπονιού ισχύει μόνο εάν η αρχική κράτηση παραμένει ενεργή. Εάν η αρχική κράτηση ακυρωθεί, τότε ακυρώνετε το δικαίωμα του κουπονιού και θα χρεωθείτε το πλήρες (χωρίς έκπτωση) ποσό της δεύτερης κράτησης.
FAQ και Λεπτομέρειες για το κουπόνι - Μύκονος – Σαντορίνη
Πώς λαμβάνω την 10% έκπτωση;
Αμέσως μόλις κάνετε κράτηση online (μόνο από την ιστοσελίδα) θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τις λεπτομέρειες της κράτησής σας. Σε αυτό το email, θα βρείτε έναν κωδικό κουπονιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε κράτηση διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου που προτιμάτε ανάμεσα στην άνωθεν λίστα. 
 
Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το εκπτωτικό κουπόνι;
Αυτό το κουπόνι είναι για διαμονή κατά το 2017, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή με βάση τις ημερομηνίες λειτουργίας του ξενοδοχείου ή της βίλας που έχετε επιλέξει. 
 
Εάν δεν επιθυμώ να πάω σε ένα συγκεκριμένο νησί. Μπορώ να μεταβιβάσω το κουπόνι σε τρίτο πρόσωπο;
ΝΑΙ! Αυτή η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσάς ή να τη μεταβιβάσετε σε κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειας. 
 
Πώς εξαργυρώνω το κουπόνι μου;
Με την επίσκεψή σας στο ξενοδοχείο που επιλέγετε να μείνετε, στο νησί της επιλογής σας, επιλέγετε τις προτιμώμενες ημερομηνίες και κατά το checkout σας ζητείται ένας κωδικός κουπονιού. Μόλις επικολλήσετε τον κωδικό και πατήσετε στο ‘εφαρμογή’ , βλέπετε την έκπτωση 10% που περιλαμβάνει την συνολική σας διαμονή και τα έξοδα.
 
Πρέπει να κάνω κράτηση σε ξενοδοχεία παρόμοιας αξίας και αστέρων;
Όχι, μπορείτε να πάτε σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων στο ένα νησί και σε 5 αστέρων στο άλλο, ή σε μία βίλα. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε και να συνδυάσετε οποιαδήποτε μορφή διαμονής. 
 
Ενδέχεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα;
Όχι! Το πρόγραμμα θα παραμείνει ενεργό για ολόκληρο το 2017, και εφόσον κάνετε κράτηση online δικαιούστε την έκπτωση 10% σε κάθε περίπτωση. Δεν θα χάσετε την έκπτωσή σας εφόσον κάνετε κράτηση διαδικτυακά. 

Θα λάβω αυτή την έκπτωση εάν κάνω κράτηση μέσα από άλλες ιστοσελίδες (booking.com, expedia κτλ.);
ΟΧΙ. Το πρόγραμμα λειτουργεί μονάχα όταν κάνετε κράτηση μέσα από τις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων μας. 
 
Θα λάβω την ίδια έκπτωση εάν κάνω κράτηση πρώτα σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης που περιλαμβάνονται στη λίστα;
ΝΑΙ! Αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί και με αυτό τον τρόπο. Εφόσον κάνετε πρώτα κράτηση σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία που περιλαμβάνονται στη λίστα, θα λάβετε την 10% έκπτωση για το ξενοδοχείο μας και για άλλη διαμονή στο νησί.
Αυτό σημαίνει πως δεν είστε υποχρεωμένοι να μείνετε πρώτα σε κάποιο από τα ξενοδοχεία μας. Ωστόσο, μπορείτε να μείνετε πρώτα σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο και μετά να κάνετε κράτηση με έκπτωση από εμάς.
 
Σχετικά με την σύνδεση με καράβι ανάμεσα στα νησιά;
Μόλις κάνετε κράτηση διαδικτυακά, στείλτε μας ένα email (συνεργαζόμαστε με ταξιδιωτικά πρακτορεία και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την κράτηση εισιτηρίων πλοίων).

* Η χρήση του κουπονιού ισχύει μόνο εάν η αρχική κράτηση παραμένει ενεργή. Εάν η αρχική κράτηση ακυρωθεί, τότε ακυρώνετε το δικαίωμα του κουπονιού και θα χρεωθείτε το πλήρες (χωρίς έκπτωση) ποσό της δεύτερης κράτησης.
Palladium
Aκολουθήστε μας
Palladium Mykonos Hotel
Παραλία Πλατύς Γιαλός
Μύκονος, Ελλάδα
Τ.Κ. 84600, Τ.Θ. 7100
Tηλ: (+30) 22890 25925
Φαξ: (+30) 22890 24396
Email: info@hotelpalladium.gr
Palladium
Εγγραφή Newsletter
ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ :
© 2018 Palladium. All rights reserved.
MHTE: 1173K015A0139000
Useful Links